Forbrukslån kostnader

forbrukslån

Etableringsgebyr

Når du tar opp et lån er det viktig å huske på at du faktisk må betale banken noe for å ta opp lånet. De fleste banker tar noen hundre lapper til noen tusen lapper. Her bør du passe deg litt slik at denne kostnaden ikke blir for dyr. Det er også ofte slik at allerede eksisterende kunder får en reduksjon i prisen på slike forbrukslån med noen hundrekroner til gratis. Har du kredittkort er det smart å samle dem i slike lån.

Termingebyr

Hver måned er det noe som heter termin. Når du betaler på lånet vil hver bank gi deg et gebyr som du må betale. Hvor mye dette gebyret er kommer litt an på de forskjellige bankene. Det er ofte mellom 0 og 100 kroner. Du bør gå for en bank som ikke tar betalt for dette.

Andre kostnader

Det finnes andre kostander som kan være greit å få med seg også. Mange tar gjerne en betalingsfri periode nå og da for å løsne litt på økonomien når det trengs. Disse månedene koster ofte et par hundre kroner. Greit å være bevisst på dette.

Ønsker du å øke tiden på lånet ditt kan du endre løpetiden. Det koster fort noen hundre kroner og du bør passe deg litt for dette. Lett å spørre om, men ikke så hyggelig å betale for. Endrer du dato for forfall koster også dette litt. Her blir det også et par hundre kroner før du vet ordet av det. Til slutt er det også vanlig og ta rundt 70 kroner for å purre når du ikke betaler.

Sammenlign billig forbrukslån: https://loans.no/forbrukslan/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *